Regisseur van 'Godzilla vs. Kong' geeft aan dat er geen langere versie gaat verschijnen

Regisseur van 'Godzilla vs. Kong' geeft aan dat er geen langere versie gaat verschijnen

Dus op een urenlange variant á la Snyder hoeft de liefhebber niet te hopen.

De afgelopen jaren heeft Warner Bros. er (allicht onbedoeld) een trend van gemaakt om langere montages van haar films uit te brengen. De bekendste voorbeelden zijn natuurlijk de uncut-versie van Batman v Superman en de onlangs verschenen Snyder-cut van Justice League. Deze lijkt echter nog geen regel te zijn geworden bij de filmstudio.

Het nog te verschijnen Godzilla vs. Kong van diezelfde filmstudio gaat deze behandeling namelijk niet krijgen. Ondanks dat de langere cuts van films aanvankelijk verschenen om ontevreden fans tegemoet te komen, is het natuurlijk ook een mooie manier om op een later moment nog eens extra te kunnen verdienen aan een film.

Volgens regisseur Adam Wingard gaat dit met zijn film echter niet gebeuren. En dat simpelweg vanwege het feit dat er zijns inziens geen enkele goede reden is voor een langere versie van zijn film. Op vragen of er ook een Snyder-cut zal verschijnen van drie uur, laat hij tegenover Variety weten dat dit niet het plan is.

Geen goede reden
"Naar mijn mening moet je wel een heel goede reden hebben als je denkt dat je film langer dan twee uur moet duren", zo laat Wingard optekenen in het interview. "Als je een film zoals deze drie uur laat duren, krijg je namelijk geen extra uur aan monstergevechten. Je krijgt dan een extra uur aan mensen die praten over monsters."

Volgende week verschijnt de film in de V.S. en men hoopt dat deze in mei in de Nederlandse bioscopen kan verschijnen... mits deze tegen die tijd weer ergens publiek mogen ontvangen.

NieuwsFilm

meest populair