Oud 007-acteur wordt superheld Doctor Fate in 'Black Adam'

Oud 007-acteur wordt superheld Doctor Fate in 'Black Adam'

De DC-film krijgt steeds meer vorm!

De opnames voor de langverwachte DC-film Black Adam gaan nu echt bijna beginnen en dat betekent ook dat we steeds meer krijgen te weten over de voornaamste acteurs in de film. Nu heeft een oud-James Bond acteur zich gemeld.

Volgens The Hollywood Reporter zal niemand minder dan Pierce Brosnan de superheld Doctor Fate gaan spelen in de film van regisseur Jaume Collet-Serra, bekend van films als The Shallows (2016) en Jungle Cruise (2021).

Pierce Brosnan wordt Doctor Fate
Brosnan gaat de originele Doctor Fate van Kent Nelson spelen, uit de More Fun Comics en All Star Comics. Doctor Fate is een meester in de magie met talloze vaardigheden, waaronder vliegen, kracht, telepathie, vlamspreuken en talloze andere superkrachten.

Andere rollen in een van de volgende films in het DC Extended Universe zijn voor Dwayne Johnson als Black Adam, Noah Centineo als Atom Smasher, Aldis Hodge als Hawkman en Quintessa Swindell als Cyclone. Nederlander Marwan Kenzari en Sarah Shahi hebben nog onbekende rollen.

Lange tijd stond Black Adam gepland voor eind 2021, maar de kans lijkt groot dat de datum nu ergens in 2022 of misschien zelfs in 2023 gaat vallen.



NieuwsFilm

meest populair