'Mortal Kombat' onthult de gruwelijke vampier Nitara en brute Goro

'Mortal Kombat' onthult de gruwelijke vampier Nitara en brute Goro

De gameverfilming verschijnt volgende maand.

De afgelopen weken zagen we al heel wat beelden uit de gamverfilming Mortal Kombat van Warner Bros. en debuterend regisseur Simon McQuoid en dat gaat voorlopig wel even door.

De film gebaseerd uit de bekende arcadegame moet op 16 april in de Amerikaanse bioscopen en HBO Max verschijnen. Nu hebben we weer een nieuwe tv-trailer en hierin krijgen we een blik op het personage Nitara van actrice / stuntvrouw Elissa Cadwell.

Nitara de vampier
In onderstaande beelden zie je Nitara snel voorbijkomen. Ze is een vampier met vleugels en het figuur debuteerde in de game Mortal Kombat: Deadly Alliance uit 2002.


En hieronder ook nog een tv-trailer met daarin meer beelden van de schurk Goro.


Bevestigde cast / personages
De reeds bevestigde cast: Lewis Tan als Cole Young, Jessica McNamee als Sonya Blade, Josh Lawson als Kano, Tadanobu Asano als Raiden, Mehcad Brooks als Jax, Ludi Lin als Liu Kang, Chin Han als Shang Tsung, Joe Taslim als Bi-Han / Sub-Zero, Hiroyuki Sanada als Hanzo Hasashi / Scorpion, Max Huang als Kung Lao, Sisi Stringer als Mileena, Daniel Nelson als Kabal, Elissa Cadwell als Nitara, Matilda Kimber als Emily Young en Laura Brent als Alison Young.

NieuwsFilm

meest populair