Deze 4 topfilms verschenen nieuw op Disney+

Deze 4 topfilms verschenen nieuw op Disney+

Eigenlijk eindigt de week zo best wel prima!

Er verschijnen sinds de toevoeging van Star eindelijk wat meer films op streamingdienst Disney+. Vandaag zetten we zoals gebruikelijk op zaterdag weer de nieuwe films voor je op een rij.

Het gaat deze week om de volgende titels:

X-Men: Apocalypse (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult
Sinds het ontstaan van de beschaving, is hij aanbeden als een god. Apocalypse (Oscar Isaac), de eerste en meest krachtige mutant van Marvel's X-Men universum, vergaarde de krachten van veel andere mutanten, werd onsterfelijk en onverslaanbaar. Als hij na duizenden jaren ontwaakt, raakt hij gedesillusioneerd met de wereld die hij ontdekt en rekruteert een team van krachtige mutanten, waaronder een ontmoedigde Magneto (Michael Fassbender), om de mensheid op te ruimen en een nieuwe wereldorde te scheppen, waar hij de macht over zal hebben. Met het lot van de Aarde in de balans, moet Raven (Jennifer Lawrence) met behulp van Professor X (James McAvoy) leiding geven aan een team van jonge X-Men om hun grootste vijand ooit te stoppen en de mensheid te redden van complete vernietiging.

The Hand That Rocks the Cradle (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Curtis Hanson | Cast: Annabella Sciorra, Rebecca De Mornay, Matt McCoy, Ernie Hudson
Peyton is gelukkig getrouwd, totdat haar man, die dokter is, beschuldigd wordt van het lastigvallen van één van zijn patiënten. Hij kan het niet aan en pleegt zelfmoord en Peyton's wereld stort in. Om wraak te nemen solliciteert ze bij Claire, degene die de beschuldiging heeft geuit. Claire neemt Peyton aan zonder te weten wie zij werkelijk is. Peyton terroriseert het gezin en verleidt de man van Claire om zo haar leven te kunnen verwoesten.

Raising Arizona (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joel Coen | Cast: Nicolas Cage, Holly Hunter, Trey Wilson, John Goodman
Winkelovervaller McDonnoughee is al meerdere malen opgepakt en besluit uiteindelijk zijn leven te beteren. Wanneer hij trouwt met agente Edwina zou hij op het rechte pad moeten blijven. Ze kunnen echter geen kinderen krijgen en als de plaatselijk meubelgigant een vijfling krijgt, besluiten ze een van de kinderen te kidnappen.

Drain the Sunken Pirate City (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sophie Elwin-Harris | Cast: Craig Sechler, Russell Boulter, Jon Henderson, Ronald Hutton
Port Royal was de meest gestoorde stad op Aarde, en zat helemaal vol met piraten. Op 7 juni 1392 werd de stad door de zee opgeslokt toen hij geraakt werd door een tsunami. In deze film kijken we naar de stad.

NieuwsFilm

meest populair