Surprise! Deze beroemde acteur is de stem van King Shark in 'The Suicide Squad'

Surprise! Deze beroemde acteur is de stem van King Shark in 'The Suicide Squad'

Had jij hem herkend?

Gisteren werd de eerste bikkelharde trailer gedropt voor The Suicide Squad van James Gunn. De (min of meer) opvolger van Suicide Squad uit 2016 brengt een aantal oude bekenden terug, maar wordt ook aangevuld met nieuwe gezichten.

Één van die nieuwste leden is King Shark. Deze 'mensachtige' haai verscheen voor het eerst in 1994 als een vijand van Aquaman en heeft door de jaren heen deel uitgemaakt van verschillende superschurkenteams.

Hij was onder andere te zien in The Flash-serie op CW waar hij werd ingesproken door Metal Gear Solid stemacteur David Hayter.

Fans van de trailer merkten echter op dat zijn stem in de film van Gunn wel heel erg bekend klonk. En nu is duidelijk dat het hier inderdaad om één van de grootste actiesterren aller tijden gaat.

Sylvester Stallone
King Shark wordt namelijk ingesproken door niemand minder dan Rocky/Rambo-acteur Sylvester Stallone.

Zowel Gunn als Sly himself bevestigden het nieuws op hun social media account. Er werd lang gespeculeerd wat voor rol Stallone (die vorig jaar november werd aangekondigd) ging vertolken.

Men dacht eerst dat Taika Waititi de stem van King Shark zou gaan verzorgen. Waititi's personage is nog steeds onbekend.

Bekijk de trailer hieronder nogmaals als je het nog niet gehoord had:


NieuwsFilm

meest populair