DC-fans voeren hard campagne voor #RestoreTheSnyderVerse

DC-fans voeren hard campagne voor #RestoreTheSnyderVerse

Ze willen diens visie helemaal gerealiseerd zien.

Fans van Zack Snyder's Justice League hebben de smaak te pakken. Na een jarenlange campagne kregen ze hun zin en werd de film op HBO Max uitgebracht. En nu willen ze meer.

Sommige fans vinden het namelijk belachelijk dat Warner Bros. afgestapt is van Zack Snyders visie op het DC Extended Universe. Eigenlijk willen ze dat het SnyderVerse in ere hersteld wordt en er meer van zijn stijl DC-films komen.

Restore the SnyderVerse
Recent vertelde Warner Bros.-bazen nog dat het niet hun intentie was om weer samen te werken met Snyder. Die tijden zijn voorbij en hoewel ze hem waarderen en zijn werk ook fijn vonden, is het wat hen betreft tijd om te focussen op nieuwe delen van het DC-universum.

Maar voor fans is het niet genoeg en zij pleiten nu voor het herstel van het SnyderVerse. Dat blijken zoveel mensen te zijn, dat de #RestoreTheSnyderVerse inmiddels meer dan 1 miljoen tweets bereikt heeft.

Helaas lijkt het erop dat Warner Bros. ditmaal minder gevoelig voor de fancampagne zal zijn. En dat fans het er dus mee moeten doen.

NieuwsFilm

meest populair