Zack Snyder over de kans dat hij terugkeert voor meer DC-films

Zack Snyder over de kans dat hij terugkeert voor meer DC-films

Hij acht de kans behoorlijk klein.

Fans van Zack Snyder voeren nu een campagne om zijn visie op het DC Extended Universe in ere te herstellen. Maar bijna vier jaar nadat de regisseur van de franchise afstapte om zich te richten op zijn familie, en de release van zijn Justice League eindelijk hier is, lijkt het voorbij te zijn.

Snyder vertelde tijdens een interview dat de kans vrij klein is dat zijn SnyderVerse hersteld wordt. Hij mocht tot nu toe drie films in de franchise maken, waar hij er ooit maar liefst vijf gepland had.

Kleine kans
Hoewel Snyder ergens wel zou willen, denkt hij niet dat hij ooit nog iets zal doen voor DC Comics.

"Er zijn wat hints naar Justice League 2 en 3, maar meer dan een teaser voor wat komen zal is het niet. Tegelijk was dit een grote hap van wat we wilden doen, in de eerste Justice League-film," aldus Snyder. "We hebben veel gedaan gekregen in de eerste vier uur, en dat was ook echt alles wat we opgenomen hebben. Maar ja, er waren plannen voor nog meer."

Alleen zullen we die waarschijnlijk niet te zien krijgen. "De kans is echt klein dat ik ooit nog een film voor het DCEU maak. Mocht het wel zover komen, dan zullen er veel van dezelfde elementen in zitten, met een andere verhaallijn."

NieuwsFilm

meest populair