Boze Zack Snyder-fans reviewbomben 'Godzilla vs. Kong'

Boze Zack Snyder-fans reviewbomben 'Godzilla vs. Kong'

Niet iedereen is even blij met Warner Bros., blijkt maar weer.

Sommige fans van het SnyderVerse hebben besloten om Godzilla vs. Kong te betrekken bij hun woede richting Warner Bros. De film is net uit in de Verenigde Staten en dat betekent dat er ook wat recensies van kijkers online verschijnen.

Maar hoewel de film prima scoort bij de critici en fans die 'm gezien hebben, blijkt op IMDb dat sommige fans deze release maar al te graag gebruiken om een spreekwoordelijke middelvinger naar Warner Bros. op te steken.

Review-bomben
Een aantal fans van regisseur Zack Snyder zijn allerminst blij met filmstudio Warner Bros., aangezien die heeft aangegeven dat Zack Snyder's Justice League de laatste toevoeging aan het DC-universum van Snyder is.

Dat betekent dat langzaamaan Snyder-fans hun woede richting Warner Bros. beginnen te uiten op dit moment. Op de IMDb-pagina van Godzilla vs. Kong vinden we nu enkele tientallen recensies die de film een 1 van de 10 geven, met als reden het feit dat Warner Bros. niet ingaat op de #RestoreTheSnyderVerse.

Gelukkig zijn er meer dan 9.000 gebruikersrecensies van Godzilla vs. Kong te vinden op IMDb, wat weer betekent dat er fans zijn die de film juist een 10 geven om te compenseren voor de boze Snyder-fans. Duidelijk is dat het gedoe rond het SnyderVerse nog niet voorbij is.

NieuwsFilm

meest populair