Warner Bros. gooit extra trailers online voor James Gunns 'The Suicide Squad' met nieuwe beelden

Warner Bros. gooit extra trailers online voor James Gunns 'The Suicide Squad' met nieuwe beelden

Een film om absoluut naar uit te kijken.

Vrijdag verscheen de eerste trailer van James Gunns The Suicide Squad. Deze R-rated DC-film belooft weer een echte 'James Gunn'-beleving te worden, zo bewijzen ook een aantal aanvullende promotietrailertjes die de afgelopen dagen zijn verschenen.

Om de trailerlancering wat extra onder de aandacht te brengen, heeft Warner Bros. de afgelopen dagen ook een paar kortere promotievideo's uitgebracht (trailers ter promotie van de trailer dus). Deze blijken een aangename verrassing te zijn voor de fans die écht niet kunnen wachten om de film te zien, want de trailertjes bevatten een aantal nieuwe beelden.

Zo zien we onder meer een korte interactie tussen Bloodsport (Idris Elba en Peacemaker (John Cena en meer van Flash-schurk Captain Boomerang (Jai Courtney), die opvallend weinig te zien was in de volledige trailer (een verontrustend signaal). Ook zijn er wat nieuwe shots van ieders favoriete teamlid Harley Quinn (Margot Robbie) te zien.



In The Suicide Squad wordt een groep superschurken - bijgenaamd Task Force X - op een levensgevaarlijke missie gestuurd naar het eiland Corto Maltese. Daar moeten ze een tocht door de jungle maken om hun doelwit uit te schakelen: Starro, een zeesterachtige kaiju die de controle over iedereen over kan nemen.



Warner Bros. brengt The Suicide Squad in Amerika op 6 augustus uit. Op die datum verschijnt gelijktijdig in de bioscopen (mocht het meezitten...) en op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair