Neill Blomkamp (District 9) heeft in het geheim een horrorfilm opgenomen

Neill Blomkamp (District 9) heeft in het geheim een horrorfilm opgenomen

Zijn naam zorgt altijd voor hoge verwachtingen...

Het is alweer veel te lang geleden dat we een speelfilm van Neill Blomkamp hebben gezien. In de zes jaar die zijn verstreken sinds het uitkomen van Chappie (2015), werd zijn naam vaak in verband gebracht met grote projecten die niet van de grond kwamen.

Dus helaas waren dit allemaal net-niet-projecten, zoals de hoopvolle sequels op Alien en RoboCop die bij hem ongetwijfeld in goede handen waren geweest, maar allemaal van Hollywood's verlanglijstje zijn verdwenen.

Gelukkig heeft Blomkamp zelf ook niet afgewacht, want hij hij blijkt in het geheim een horrorfilm te hebben opgenomen tijdens de quarantaine.

Release op 20 augustus
Aankomende zomer moet de film, die de intrigerende titel Demonic heeft gekregen, uitkomen. Dit heeft distributeur IFC Midnight bekend gemaakt.

In Demonic laat een jonge vrouw angstaanjagende demonen los wanneer bovennatuurlijke krachten, die aan de basis liggen van een decennia oude kloof tussen moeder en dochter die door de jaren heen alleen maar afstandelijker en dreigender is geworden, meedogenloos worden onthuld.

NieuwsFilm

meest populair