Richtman Rumours: 'Harry Potter' wordt R-rated met alleen maar volwassen acteurs

Richtman Rumours: 'Harry Potter' wordt R-rated met alleen maar volwassen acteurs

Geen spannende kinderfilms meer...

Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

Ondanks dat het alweer tien jaar geleden is dat de laatste Harry Potter-film uitkwam en 14 jaar sinds het laatste boek, blijft de Wizarding World van schrijfster J.K. Rowling nog steeds springlevend.

Uiteraard hebben we momenteel de nog lopende Fantastic Beasts-franchise, maar de laatste tijd stromen tevens de geruchten binnen over een verfilming van het West End toneelstuk The Cursed Child, solofilms voor bepaalde personages (Hermelien?) alsmede een voortzetting van de reeks met de originele hoofdrolspelers.

Kijkwijzer van 16+
En de geruchtenmolen is niet compleet zonder dat Richtman ook een duit in het zakje doet en dat is een hele bijzondere duit. Volgens hem kijkt studio Warner Bros. naar de mogelijkheden om de serie nóg duisterder te maken en zelfs R-rated.

Zoals gewoonlijk hopen we dat je het zoutvaatje paraat hebt staan. De aantrekkingskracht van Harry Potter is altijd geweest dat het zowel voor jonge als oude kijkers vermaak biedt met af en toe een duister tintje.

Om nu helemaal volledig diep te gaan, lijkt onwaarschijnlijk en zorgt eerder voor het verlies van bepaalde doelgroepen qua publiek.

Aan de andere kant klinkt het ook wel weer interessant, zeker met een volwassen Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint terug in de rollen uit hun jeugd. Hoor je hen al vloeken?

NieuwsFilm

meest populair