Geweldige nieuwe beelden 'The Suicide Squad' van James Gunn 'uitgelekt'

Konden we deze zelf maar in de bios bekijken...

Op internet zijn gloednieuwe beelden verschenen van James Gunns The Suicide Squad. Een trailer voor de film die momenteel in de bioscoop wordt vertoond is namelijk 'uitgelekt'.

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar in sommige landen kun je gewoon naar de bioscoop. Dat betekent ook dat er weer exclusieve bioscooptrailers vertoond worden voorafgaand aan filmvoorstellingen.

Zo ook voor The Suicide Squad. Voorafgaand aan Godzilla vs. Kong is namelijk een gloednieuwe trailer van die R-rated film te zien - met dus ook een hoop nieuw beeldmateriaal.

In deze zogenaamde 'green band' trailer (zeg maar de familievriendelijke versie) zijn onder meer nieuwe beelden van de Squad-leden Ratcatcher 2 (Daniela Melchior) en Polka-Dot Man (David Dastmalchian), die we beiden hun krachten zien gebruiken.



In The Suicide Squad vormen onder meer Rick Flag (Joel Kinnaman), Harley Quinn (Margot Robbie), Captain Boomerang (Jai Courtney), Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena) en King Shark (Sylvester Stallone) een speciaal team - geheel bestaande uit superslechteriken - dat op een levensgevaarlijke missie wordt gestuurd om een groot monster te verslaan.

NieuwsFilm

meest populair