Debra Messing duikt het bed in met Sharon Stone

Debra Messing duikt het bed in met Sharon Stone

De langverwachte wens van Messing gaat eindelijk in vervulling.

Debra Messing vertolkt al sinds de jaren 90 de rol van Grace Adler in de serie Will & Grace, maar ook op het grote scherm heeft Messing al de nodige ervaring. Zo speelde ze een van de hoofdrollen in de film Searching een paar jaar geleden. Voor bedpartners hoeft de Amerikaanse actrice in ieder geval niet ver te zoeken.

Eindelijk!
Op Instagram post Messing een foto van zichzelf in bed met en nieuwe boek van actrice Sharon Stone. Ze is er absoluut lyrisch over, maar misschien nog wel blijer met het feit dat ze nu 'eindelijk' kan zeggen dat ze met Sharon Stone naar bed is geweest.



Messing heeft maar weinig kleren aan in de post en het boek van Stone is precies zo gepositioneerd dat er niets pikants te zien is. Naast het grapje van Messing post ze ook nog een korte recensie van het boek.

Geweldig verhaal
"Ze heeft uniek verhaal" typt Messing. Haar complimenten voor haar collega zijn in overvloed aanwezig: "Een globale, glamoureuze filmster. Getalenteerd. Briljant. Geweldig auteur en songwriter. Activiste. Lief. Nieuwsgierig. Attent". Stone was er zelf ook ontroerd bij. Zo typte ze als reactie op de post: "You are The Loveliest Human on This Planet 🥰🤍🙏🏻"

Presentatrice Chelsea Handler reageert ook op de post. Ze is toch wel een beetje geschrokken van deze naakte verschijning van Messing: "Oh my goodness, Deb! Where are your pants?"

NieuwsFilm

meest populair