Fans starten petitie voor herstel van het SnyderVerse

Fans starten petitie voor herstel van het SnyderVerse

Krijgen we dan toch meer DC-films van regisseur Zack Snyder te zien?

Fans van regisseur Zack Snyder hebben de smaak echt te pakken. Nadat ze succesvol wisten te regelen dat we Zack Snyder's Justice League kregen, willen ze nu dat het SnyderVerse hersteld wordt.

Dat houdt in het kort gezegd dat ze willen dat Warner Bros. regisseur Snyder de kans geven om zijn visie op de Justice League af te maken. De kans daarop is klein, niet alleen omdat de filmstudio al liet weten zich liever te willen richten op nieuwe projecten in de franchise, maar ook omdat Snyder bezig wil zijn met nieuwe en andere projecten.

Een petitie gestart
Desalniettemin hebben een aantal van de fans die dolgraag willen dat het SnyderVerse hersteld wordt, een petitie gestart om dat voor elkaar te boksen.

Een petitie op Change.org om het SnyderVerse terug te brengen heeft nu bijna zijn eerste doel van 25.000 handtekeningen gehaald. Dat is nog niet veel, maar wat de vele fans betreft natuurlijk slechts het begin. Wat hen betreft is er heel wat mogelijk en is het met name een kwestie van tijd tot de filmstudio overstag gaat.

De hashtag #RestoreTheSnyderVerse deed het ook al goed op Twitter. Direct na de lancering van Zack Snyder's Justice League op HBO Max werd hij maar liefst anderhalf miljoen keer gebruikt

NieuwsFilm

meest populair