Game of Thrones, Matrix, Pennywise en meer in 'Space Jam: A New Legacy'

Game of Thrones, Matrix, Pennywise en meer in 'Space Jam: A New Legacy'

Opvallende personages in de tweede Space Jam-film.

De grote slechterik in Space Jam: A New Legacy wordt gespeeld door acteur Don Cheadle. Zijn personage heet Al-G Rhythm. Maar er zijn meer opvallende personages te zien in deze tweede Space Jam-film.

De trailer van gisteren onthulde namelijk heel wat opvallende figuren uit de catalogus van Warner Bros. Al snel doken de Loony Toones op, maar ook de Iron Giant, King Kong en zelf een draak uit Game of Thrones waren te zien. En zo waren er meer!

Veel opvallende figuren in Space Jam 2
De meest opvallende figuren zullen we waarschijnlijk niet op het basketbalveld zien. De Goon Squad bestaat namelijk uit minder herkenbare figuren. Dit zijn soort van robotversies van NBA en WNBA-spelers. Maar als je goed in het publiek kijkt, dan zie je onder meer Scooby Doo, de Flintstones en nog meer tekenfilmfiguurtjes van het duo Hanna-Barbera.

En als je nog even beter kijkt, dan zie je ook enkele White Walkers uit Game of Thrones, de "droogs" uit Stanley Kubricks A Clockwork Orange, de witte mannetjes uit Mad Max: Fury Road, The Mask, Dr. Freeze, The Penguin, een Matrix-agent en zelf Pennywise the Clown. Welke figuren spot jij nog meer?



NieuwsFilm

meest populair