Fan van 'Star Wars'? Check dan deze films op Netflix

Fan van 'Star Wars'? Check dan deze films op Netflix

Het aanbod van Netflix heeft ook heel wat moois voor sci-fi fans.

Ben je fan van Star Wars? Dan heeft Netflix zoals altijd wel wat toffe tips voor je. Vandaag kijken we naar de suggesties van het algoritme van de streamingdienst voor fans van de franchise die tegenwoordig van Disney is.

Space Sweepers (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sung-hee Jo | Cast: Joong-ki Song, Tae Ri Kim, Sun-gyu Jin, Hye-jin Yu
Ondanks hun goede wil is de crew van ruimteschip Victory nog altijd blut. Wanneer de vernietiging van de Aarde nabij is, proberen ze nog wat geld te verdienen. Ze zijn niet van plan de wereld te redden, maar met rijkdom in het verschiet kunnen ze misschien niet anders.

Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Elizabeth Debicki, Ethan Hawke
Valerian is gebaseerd op het gelijknamige populaire Franstalige stripboek dat in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het verhaal werd in 1967 geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres en gaat over een ruimte- en tijdreizende agent (DeHaan) en zijn roodharige sidekick Laureline (Delevingne).

Jupiter Ascending (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Wachowski, Lana Wachowski | Cast: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne
In Jupiter Ascending wordt Jupiter Jones, gespeeld door Kunis, geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voorbestemd is voor grootse dingen. Als ze volwassen is, droomt Jupiter van de sterren, maar doet ze niet veel anders dan in de harde realiteit toiletten schoonmaken. De genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager Caine (Tatum), blijkt echter naar de Aarde te zijn afgereisd om Jupiter op te sporen. Ze vangt een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte - haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.

The Wandering Earth (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frant Gwo | Cast: Chuxiao Qu, Jacky Wu, Guangjie Li, Man Tat Ng
Wandering Earth is het verhaal van mensen die samenwerken om de Aarde te redden van de zon, die implodeert. En dus voorzien ze de planeet van gigantische stuwrakketten, die de Aarde naar een nieuw zonnestelsel moeten bewegen. Vooral mooi aan de film is dat deze geen puur Chinese helden heeft, maar ook uit andere landen komen personages die een cruciale rol spelen.

Serenity (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joss Whedon | Cast: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Morena Baccarin
Malcolm Reynolds is een gelauwerde veteraan van de galactische burgeroorlog. Hij verdient zijn brood door transporten te doen met zijn schip Serenity. Zijn kleine crew is het enige dat hij nog aan familie heeft. Wanneer hij twee nieuwe passagiers aan boord krijgt, een jonge dokter en zijn telepatisch begaafde zus, is dat het begin van grote problemen: de twee blijken op de vlucht te zijn voor de heersende coalitie.

NieuwsFilm

meest populair