Netflix

Netflix Top-3: Naar deze films kijkt Nederland dit paasweekend massaal

Nederland kijkt dit weekend massaal naar deze drie films.

door Jeffrey Kouters om 19:53 in Netflix
Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Just Say Yes (2021)
Regie: Appie Boudellah en Aram van de Rest | Cast: Yolanthe Cabau, Jim Bakkum, Juvat Westendorp, e.a.
De hopeloos romantische Lotte is haar leven al bezig met het plannen van haar droombruiloft. Maar wanneer haar verloofde Alex deze op het laatste moment afblaast, ziet ze deze in duigen vallen. Ze trekt in bij haar zus Estelle, die zich net verloofd blijkt te hebben. Lotte belandt in een crisis, maar besluit uiteindelijk de regie weer in handen te nemen. Daarbij wordt ze geholpen door collega Chris, met wie ze het al snel beter blijkt te kunnen vinden dan gedacht.

#2 Honest Thief (2020)
Regie: Mark Williams | Cast: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, e.a.
De zakken van de beruchte bankovervaller Tom Carter puilen uit van het geld. Maar wanneer hij Annie ontmoet, de liefde van zijn leven, wil hij niet dat hun relatie op leugens is gebaseerd en daarom besluit hij zichzelf aan te geven. Helaas krijgt hij te maken met corrupte agenten die andere plannen met zijn gestolen miljoenen hebben, waardoor Carter in een bizar kat-en-muisspel belandt.

#3 Hasta el Cielo (2020)
Regie: Daniel Calparsoro | Cast: Miguel Herrán, Carolina Yuste, Asia Ortega, e.a.
Ángel woont in een kamp voor arme jonge mannen in een buitenwijk van Madrid. Overdag werkt hij als monteur, maar 's avonds pleegt hij samen met de andere jongeren overvallen. Ángel weet zich snel op te werken binnen deze bende en hierdoor wordt hij ook het doelwit van een gedreven en meedogenloze detective. Maar wanneer hij valt Estrella, zal hij moeten kiezen tussen de liefde van zijn en leven en toekomst als crimineel.Kijktips nodig?0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair