Marvel-serie 'Loki' hint naar komst Kang The Conqueror

Marvel-serie 'Loki' hint naar komst Kang The Conqueror

En het personage van Gugu Mbatha-Raw is onthuld.

Gisteren verscheen de tweede trailer voor de Marvel-serie Loki en deze gaat een belangrijke rol spelen in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Niet alleen zal de film direct aansluiten op Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), maar er worden ook interessante personages geïntroduceerd.

Als eerste wordt duidelijk dat actrice Gugu Mbatha-Raw (Beauty and the Best) de rol speelt van Judge Renslayer. En zij is in de comics bekend onder de naam Ravona Renslayer a.k.a. Terminatrix. In de strips is Renslayer de tijdreizende, voormalige heerser van Chronopolis en een vijand / bondgenoot / oogappeltje van Kang the Conqueror.

Kang the Conqueror
Het lijkt er dus verdacht veel op dat Loki ook aansluit op de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania die in 2022 moet verschijnen. In die film krijgen we Kang the Conqueror te zien, gespeeld door acteur Jonathan Majors.

Hoe het ook uitpakt, de serie Loki is een belangrijk puzzelstuk in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe dat de eerdere fases sowieso wat overhoop gaat gooien. Vanaf 11 juni zie Loki op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair