Celebrity

Marvel-held Chris Hemsworth: "Acteurs met een goddelijk lichaam worden niet serieus genomen"

De Marvel-acteur zegt dat er een keerzijde zit aan zijn keiharde sixpack.

door FilmTotaal om 12:21 in Celebrity
Chris Hemsworth ziet er gespierder uit dan ooit tevoren. De acteur moet er dan ook goddelijk uitzien, nu dat hij opnieuw Thor gaat spelen in Love and Thunder en Hulk Hogan gaat vertolken in de biopic rondom de wereldberoemde worstelaar. Ondanks het feit dat Hemsworth er geweldig uitziet, zegt hij zelf dat gespierde acteurs niet serieus worden genomen.

Zo zegt de 37-jarige acteur: ''Je moet heel ver gaan om er zou uit komen te zien. Toch wordt bodybuilding gezien als een soort van ijdelheid. Als je veel afvalt voor een rol en erg mager uitziet voor een film, wordt je al snel als een serieuze acteur bestempeld, maar als je gespierd bent krijg je dat niet te horen''.

Fijn
Toch houdt Hemsworth er grotendeels een goed gevoel aan over: ''Ik train al meer dan 10 jaar. Het is dan ook mijn full-time baan. Ik film meestal 12 uur per dag. Het is echt intens, maar ik vindt het fantastisch. En het is ook belonend om eruit te zien als een professionele atleet''.

Zie hieronder een kiekje dat de acteur enkele weken geleden op zijn Instagram-pagina deelde. Hij is duidelijk klaar voor de films.NieuwsFilm

meest populair