'Black Widow'-trailer weet bijzonder goed te scoren

'Black Widow'-trailer weet bijzonder goed te scoren

Met maar liefst 70 miljoen views in 24 uur!

Afgelopen weekend debuteerde dan eindelijk de derde trailer van Marvel-film Black Widow. Die scoorde, blijkt nu, wel heel indrukwekkend goed. Het is een teken dat het publiek echt toe is aan grootschalige blockbusters.

The Hollywood Reporter weet te melden dat de filmtrailer maar liefst 70 miljoen keer bekeken werd in de eerste 24 uur na de release. Dat is stukken meer dan de vorige trailer, die bleef steken op 57 miljoen views.

Nieuwe blockbuster
De solofilm voor het personage van actrice Scarlett Johansson is al meermaals uitgesteld. Disney en Marvel Studios hebben er uiteindelijk voor gekozen hem nu simultaan op Disney+ als in de bioscoop uit te brengen.

In dit actieavontuur zien we hoe Natasha Romanoff haar verleden onder ogen komt. Ze is namelijk op een missie die banden blijkt te hebben met haar verleden. Alle reden voor haar om banden van vroeger weer aan te halen.

Het belooft een spannende film te worden en eentje die er al jaren aan zat te komen bij Marvel Studios. Immers hoopten fans al jaren op een solofilm voor het personage van Johansson. De eerste Marvel-film rond een vrouwelijke superheld was uiteindelijk voor Captain Marvel, maar gelukkig brengt dit jaar rechtvaardigheid.

NieuwsFilm

meest populair