'Thor'-acteur Chris Hemsworth zou 'Gladiator 2' willen maken met Russell Crowe

'Thor'-acteur Chris Hemsworth zou 'Gladiator 2' willen maken met Russell Crowe

Wordt Thor de zoon van Marcus Aurelius?

Al jaren wordt er gesproken over een vervolg op de Oscarwinnaar Gladiator uit 2000 en ook al jaren zijn er hoopvolle berichten voor de mensen die het vervolg graag zien gebeuren. Nu is er een gerucht dat Chris Hemsworth de lead zou willen nemen.

Volgens de website New Idea zou de acteur uit onder meer Thor en Avengers: Endgame zijn zinnen hebben gezet op de film. De afgelopen periode werkten Hemsworth en Russell Crowe samen aan Thor: Love and Thunder en toen zou een balletje zijn opgegooid door Hemsworth.

Hemsworth de zoon van Marcus Aurelius?
De heren zouden goed met elkaar kunnen omgaan en ze zouden zelfs al ideeën voor het verhaal voor Gladiator 2 aan het delen zijn. Het zou overigens de vrouw van Hemsworth zijn die de samenwerking opperde.

"Ze maakt vaak grapjes dat ze gemakkelijk kunnen doorgaan voor vader en zoon - en Russell denkt dat Hemsworth de enige man kan zijn die zijn zoon geloofwaardig kan spelen in een Gladiator-vervolg," aldus de bron van New Idea.

Alweer even geleden werd duidelijk dat er nog altijd wordt gewerkt aan het vervolg, ook met regisseur Ridley Scott. De film zou zich zo'n 25 tot 30 jaar later moeten afspelen en destijds werd ook al geopperd dat de film zou gaan over Marcus Aurelius' zoon Lucius.

NieuwsFilm

meest populair