Celebrity

Nieuwe 'OnlyFans'-babe Bhad Bhabie verpulvert record Bella Thorne

$1 miljoen dollar verdiend in minder dan 6 uur tijd...

door FilmTotaal om 14:26 in Celebrity
In alle eerlijkheid, wij hadden nog nooit van haar gehoord. Ene Bhad Bhabie, een rapper, mocht onlangs 18 kaarsjes uitblazen en heeft zich inmiddels aangesloten bij het beruchte platform OnlyFans.

Vorige week berichtte ze op haar social media dat ze de troon heeft veroverd als nieuwe koningin met een afbeelding van haar inkomsten.


We zien dat het totaalbedrag op iets meer dan $1 miljoen dollar staat, met daarnaast meer dan $750.000 dollar aan abonnementen. Het onderschrift luidt: "Niet slecht in 6 uur, we hebben verdomme dat record verbroken".

Met 'dat record' bedoelt ze uiteraard de vorige prestatie in augustus 2020 toen voormalig Disney-sterretje Bella Thorne het voor elkaar kreeg om in 24 uur na haar aanmelding hetzelfde bedrag bij elkaar te sprokkelen.

Een woordvoerder van OnlyFans heeft ondertussen aan VARIETY bevestigd dat Bhabie (echte naam: Danielle Bregoli) inderdaad vier keer zo snel het bedrag heeft verdiend.

Wie is dit?
Bhabie werd in 2017 de jongste vrouwelijke rapper ooit die de Billboard Hot 100-hitlijst bereikte met haar debuutsingle 'These Heaux'. Ze haalde tweemaal platina met haar singles 'Hi Bitch' en 'Gucci Flip Flops'.

Benieuwd wie deze nieuwe babe is? Check dan haar Instagram-account.

NieuwsFilm

meest populair