Algemeen

'Borderlands' speelt zich af in een ander universum dan de videogames

Het verhaal blijft wel trouw aan de oorspronkelijke personages...

door Arjen Rooseboom om 07:02 in Algemeen
Inmiddels is er al een belangrijk detail bekend geworden over de verfilming van gamefranchise Borderlands, waarvan begin deze week de opnames zijn begonnen onder leiding van regisseur Eli Roth.

De directeur van uitgeverij Gearbox Software, Randy Pitchford, bevestigt dat de verfilming zich in een geheel nieuw universum gaat afspelen en dus niet voortborduurt op de wereld die in de games werd geïntroduceerd.

Wel blijft het verhaal trouw aan de oorspronkelijke personages. Fans hoopten dat men de draad zou oppakken waar Borderlands 3 was geëindigd of een passage tussen de delen in ging pakken, maar in plaats daarvan krijgen we dus een alternatief universum.

A-List
Pitchford stelt ons gerust dat "de film authentiek blijft qua karakters, toon en stijl, maar dit een manier is om nieuwe wegen te verkennen".

Roth heeft een sterrencast tot zijn beschikking, met namen als Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland), Ariana Greenblatt (Tiny Tina), Jamie Lee Curtis (Dr. Tannis), Jack Black (stem: Claptrap), Haley Bennett, Edgar Ramírez en onze 'Dutch Giant' Olivier Richters.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair