Algemeen

'Captain Marvel 2' maakt komende week al een start met zijn opnames

Maar met de second unit.

door Jim Pedd om 10:35 in Algemeen
Het gerucht gaat dat de opnames van de second unit van Captain Marvel 2 al bijna van start gaan. Het verhaal is dat er de komende week al luchtshots gemaakt worden onder de werktitel Goat Rodeo.

Dat meldt men bij de website Murphy's Multiverse. Daar stelt men dat er enkel shots buiten opgenomen worden, die dan ingezet worden voor visuele effecten. De daadwerkelijke opnames gaan pas later beginnen, specifiek volgende maand in Londen en Los Angeles.

Grote superheldenfilm
De superheldenfilm wordt geregisseerd door Nia DaCosta, op basis van een scenario van Megan McDonnell. In de film keert actrice Brie Larson uiteraard terug als Carol Danvers, ofwel Captain Marvel.

Ook is actrice Iman Vellani te zien als Kamala Khan, a.k.a. Ms. Marvel. Verder zullen we onder meer Monica Rambeau zien terugkeren in de film, nadat zij eerder een rol speelde in de televisieserie WandaVision.

Het plot van deze nieuwe Marvel Cinematic Universe-film is nog niet bekend. De release staat gepland voor november 2022, dus voorlopig horen we vermoedelijk nog niet te veel geruchten over het precieze verhaal.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Brie is ook al in training zie YT

shellghost

Avatar

Ben zeer benieuwd. Vind deel 1 nog steeds leuk om zo nu en dan op te zetten. Smiley face

Master Of Films

Avatar

Ik kijk wel eens herhalingen van Captain Marvel als ik op de wc zit. Het is een toepasselijke omgeving voor deze film.

Gigan72

Avatar

Heb alleen de eerste 30 min gezien van deel 1 en daar blijft het bij ik vindt het echt 3 keer diarree.

Boer

Avatar

Mwah ik ben geen fan van superheldenfilms, maar vond Captain Marvel niet zo slecht als vele anderen. Vond hem persoonlijk beter dan Wonder Woman en Birds of Prey, ondanks het gebrek aan charisma van Brie. De skrulls zijn leuk en Sam Jackson is altijd onderhoudend.

Artificialis

Avatar

Ik dacht dat het misschien na de eerste Captain Marvel film zou afspelen. Maar met Monica Rembeau aan boord wordt het toch een film in het heden. Het valt vooral op hoe alles wat leuk is in de film niet aan Brie Larson te danken is.

deregtx

Avatar

Who Cares?

Beyonder

Avatar

Kikke. Ben blij Brie weer eens te zien. Het gros van de mensen die hier commentaren leveren hebben absoluut geen notie wat die marvel wereld behelst. Waarschijnlijk nog nooit de comics gelezen. Ze kunnen elkaar goed na papagaaien en klakkeloos meningen overnemen uit de media zonder goed te onderbouwen.

NieuwsFilm

meest populair