'Captain Marvel 2' maakt komende week al een start met zijn opnames

'Captain Marvel 2' maakt komende week al een start met zijn opnames

Maar met de second unit.

Het gerucht gaat dat de opnames van de second unit van Captain Marvel 2 al bijna van start gaan. Het verhaal is dat er de komende week al luchtshots gemaakt worden onder de werktitel Goat Rodeo.

Dat meldt men bij de website Murphy's Multiverse. Daar stelt men dat er enkel shots buiten opgenomen worden, die dan ingezet worden voor visuele effecten. De daadwerkelijke opnames gaan pas later beginnen, specifiek volgende maand in Londen en Los Angeles.

Grote superheldenfilm
De superheldenfilm wordt geregisseerd door Nia DaCosta, op basis van een scenario van Megan McDonnell. In de film keert actrice Brie Larson uiteraard terug als Carol Danvers, ofwel Captain Marvel.

Ook is actrice Iman Vellani te zien als Kamala Khan, a.k.a. Ms. Marvel. Verder zullen we onder meer Monica Rambeau zien terugkeren in de film, nadat zij eerder een rol speelde in de televisieserie WandaVision.

Het plot van deze nieuwe Marvel Cinematic Universe-film is nog niet bekend. De release staat gepland voor november 2022, dus voorlopig horen we vermoedelijk nog niet te veel geruchten over het precieze verhaal.

NieuwsFilm

meest populair