Celebrity

Jennifer Lopez vertelt hét geheim achter haar 'killer body'

Ze is maar liefst 51 jaar, maar ziet er nog steeds weergaloos uit. Hoe dan?

door FilmTotaal om 10:36 in Celebrity
Het is nog maar een paar jaar geleden dat Jennifer Lopez een stripper speelde in het bejubelde Hustlers. Haar gedurfde performance werd door het grote publiek en critici enorm gewaardeerd. In de film is Lopez in weinig kleren geregeld te zien aan een danspaal. Als je echter dacht dat het makkelijk was om op je 51ste er zo uit te zien als Jennifer Lopez, dan heb je het toch echt goed mis.

JLo Beauty
Op een of andere manier blijft Lopez er jeugdig uitzien en dat terwijl ze al een enorm lange carrière heeft als danseres, zangeres en actrice. In een interview met InStyle zegt ze echter dat haar enige echte geheim JLo Beauty is, haar eigen lijn aan verzorgingsmiddelen. "En ik geef mijn geheim aan iedereen mee die hiervan koopt".

Het is natuurlijk een makkelijke manier om je eigen producten aan te prijzen en in het interview komen hier en daar nog wel andere belangrijke zaken naar boven die significant helpen bij de schoonheid van Lopez.

Harder en slimmer
Zo vertelt ze dat ze niet meer sport dan twintig of dertig jaar geleden, maar gewoon 'harder' en 'slimmer'. Ze werkt momenteel, geloof het of niet, meer voor haar gezondheid dan voor haar looks. Lopez vertelt: "When you do things for the right reasons, you actually look better!".

Het is misschien allemaal iets mooier verteld dan dat de waarheid is. Als we mevrouw Lopez moeten geloven, kan iedereen er op zijn of haar 50ste geweldig uitzien. Maar aan de andere kant... Misschien ís het ook wel zo makkelijk! We mogen in ieder geval binnenkort weer gaan genieten van de actrice in Marry Me die dit jaar zal uitkomen, waarin ze (verrassend) een wereldberoemde artieste speelt.

NieuwsFilm

meest populair