Featured

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Featured
Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Tenet (2020)
Regie: Christopher Nolan | Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh, e.a.
De Protagonist, een Amerikaans geheim agent, wordt gerekruteerd voor een speciale missie waarin het allemaal draait rondom het mysterieuze sleutelwoord 'tenet'. Het doel? Het voorkomen van de Derde Wereldoorlog. Samen met Neil, een andere topagent, gaat hij achter een Russische wapenhandelaar aan. Daarvoor moeten de twee reizen door een schemerwereld van internationale spionage die zich afspeelt buiten de bestaande tijdstromen.

Palm Springs (2020)
Regie: Max Barbakow | Cast: Andy Samberg, Cristin Milioti, Peter Gallagher, e.a.
Nyles, die een zorgenloos leven leidt, zit vast in een tijdlus en wordt daardoor elke morgen opnieuw wakker in Palm Springs op de trouwdag van vage kennissen. Zijn leven verandert wanneer Sarah, het onwillige bruidsmeisje, in dezelfde tijdlus belandt. Dit levert een ingewikkelde situatie op, want ze kunnen niet ontsnappen aan de locatie, zichzelf en elkaar. Dan kun je elkaar maar beter goed leren kennen.

The King of Staten Island (2020)
Regie: Judd Apatow | Cast: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bel Powley, e.a.
Scott worstelt nog altijd met de dood van zijn vader, die omkwam tijdens zijn werk als brandweerman bij een hotelbrand. Scott is inmiddels in de twintig, maar heeft nog maar weinig bereikt. Hij droomt ervan om een eigen tattooshop te openen, maar dan kan hij niet meer heel de dag chillen en blowen. Wanneer zijn moeder een relatie krijgt met Ray, ook een brandweerman, wordt Scott eindelijk gedwongen om zijn trauma's onder ogen te zien.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Joost van den Heuvel

Avatar

Toevallig net een abonnement genomen en deze drie had ik inderdaad op mijn lijstje gezet.

NieuwsFilm

meest populair