Celebrity

Katy Perry deelt selfies vanaf de wc

Een schitterende fotoreportage vanaf het toilet... Waarom ook niet?

door FilmTotaal om 14:19 in Celebrity
Katy Perry heeft haar fans via Instagram verrast met een drietal kiekjes vanaf het toilet. Een bijzondere portretreeks, met als hoogtepunt een foto waarop de popzangeres met haar hakken op een wc-bril staat.

Katy Perry weet wel hoe zij de zangcompetitie American Idol, de show waarin zij onderdeel uitmaakt van de jury, onder de aandacht moet brengen. Deze week promootte Perry het programma met een reeks wc-foto's die ze had gemaakt in de toiletstallen van de opnamestudio.

"Jullie weten dat ik van een modieus momentje op het toilet hou", schrijft Perry in het bijschrift van haar aansprekende en stijlvolle fotoreportage op Instagram. "Ik heb de toiletten van American Idol veranderd in mijn eigen catwalk".

Ook riep de zangeres haar fans op om te kijken naar de nieuwste aflevering van het talentenjachtprogramma. "Wees geen broekschijter en kijk lekker mee", luidde haar oproep.


Alles op tafel
Sinds Perry in de jury van de zangcompetitie zit, lijkt ze meer persoonlijke feitjes over zichzelf te delen dan ooit. Ze onthulde ze vorig weekend aan televisiekijkend Amerika nog dat ze sinds de geboorte van haar dochtertje (in de zomer van vorig jaar) haar benen niet meer scheert.

Dat moest natuurlijk bewezen worden en daarom gooide de popzangeres direct even haar benen op haar jurydesk zodat de kijkers haar beenharen konden tellen. Dat leverde prachtige televisie op én een hoop aandacht voor het programma, want op social media en de gossipsites werd er volop over dit opvallende televisiemoment gesproken.

NieuwsFilm

meest populair