Marvel-film 'Eternals' nog stééds niet af

Marvel-film 'Eternals' nog stééds niet af

Regisseur Chloe Zhoe wil nog een aantal flinke punten op de 'i' zetten.

Eternals-regisseur Chloe Zhao werkt nog steeds hard aan de montage van de grootschalige avonturenfilm. De film is een van Marvels meest ambitieuze projecten tot nu toe en er is nog steeds maar weinig over onthuld.

Eternals had eigenlijk al in november 2020 moeten verschijnen, werd toen verschoven naar februari 2021 en staat nu uiteindelijk op de planning voor november 2021. Dit lijkt ook daadwerkelijk te gaan gebeuren, want Disney heeft zijn releaseschema voor dit jaar vastgezet.

De film is een van de meest mysterieuze projecten van Marvel omdat we simpelweg gewoon niet weten wat ervan moeten verwachten.

Potentieel is er zeker als je alleen al kijkt naar de cast: Richard Madden, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Ma Dong-seok, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Kit Harrington en Gemma Chan spelen de hoofdrollen. Diversiteit staat ook centraal in de film; het personage Phastos is het eerste openlijk homoseksuele personage in het MCU.

Een lang proces
Dylan Tichenor, de editor van Eternals, heeft nu laten weten dat Zhao nog niet klaar is met de film. Tichenor omschrijft het montageproces als een innige samenwerking, waarbij ze beiden veel van elkaar leren. Zhao was niet betrokken bij de eerste 'cut' van de film, maar nu ze een versie heeft zet ze nog een aantal flinke punten op de 'i'.

NieuwsFilm

meest populair