Zit Christian Bale ook in 'The Flash', naast Ben Affleck?

Zit Christian Bale ook in 'The Flash', naast Ben Affleck?

De acteur zou heel misschien als vervanger van Michael Keaton dienen.

We weten dat het de bedoeling is dat zowel Ben Affleck als Michael Keaton als Batman terugkeren in The Flash. Maar nu gaat het gerucht dat er mogelijk nog een Batman-acteur verschijnt.

Giant Freakin Robot stelt op basis van anonieme bronnen dat acteur Christian Bale weer de rol zou moeten spelen. De acteur zou dan mogelijk de vervanger van Keaton zijn, die recent nog zei te twijfelen of hij tekent voor The Flash. Daarover werden nog gesprekken gevoerd volgens Keaton.

Batman terugbrengen
Warner Bros. wil hoe dan ook twee versies van Batman in de film hebben. Dat komt vooral omdat The Flash een film is die kijkt naar alternatieve realiteiten, waar de Keaton-film dus onderdeel van is.

De acteur zou mogelijk volgens de vele geruchten zelfs een grotere rol krijgen in de toekomst van de DC-films als mentorfiguur voor The Flash. Maar nu is het verhaal dus dat acteur Christian Bale misschien wel terugkeert om het van Keaton over te nemen.

Het is natuurlijk op dit moment niet veel meer dan een gerucht. Maar alles kan en wie weet dat Bale voor een vierde keer te zien zal zijn als de gemaskerde vleermuisman.

NieuwsFilm

meest populair