Robert Pattinson over de grote druk bij het maken van 'The Batman'

Robert Pattinson over de grote druk bij het maken van 'The Batman'

Hij ervaart veel druk door de bijzonder enthousiaste fans.

Acteur Robert Pattinson is straks in Matt Reeves' The Batman te zien als de nieuwe Bruce Wayne. De acteur ging tijdens een nieuw interview in op de druk die hij ervaart bij het spelen van de iconische superheld van DC.

De release van The Batman begon al in januari 2020, maar duurde tot afgelopen maand wegens de vele tegenslagen die men door het coronavirus moest verwerken. Zo bleek de acteur op een gegeven moment het virus te hebben en zou hij een tijdje extra nodig hebben gehad om volledig te herstellen en weer in vorm te komen.

Grote druk
De acteur ervaart heel wat druk rond de film. "Elke keer als ik een zin over Batman uitspreek, beledig ik een hele rits Batman-films," begon Pattinson.

"Maar het is leuk om te doen. Ik heb zoveel films gedaan waarin ik deels monsterlijke personages speel. En als ik ze aan het promoten ben, dan boeit het niemand. Maar bij Batman ligt dat echt anders."

Dat hij nu een hele eigen draai mag geven aan het personage vindt hij erg mooi. "Ik vind het interessante van Batman, dat je hem op zoveel manieren kan spelen. De comics beslaan zoveel tijd. De film ook. En dat maakt het mogelijk om een heel eigen, historisch accurate, Batman te spelen."

De release van de film, die een wat duisterdere kijk op de superheld gaat bieden, staat gepland voor maart 2022.

NieuwsFilm

meest populair