Amber Heard: "Sorry voor de doodsbedreigingen!?"

De actrice weet dat het niet makkelijk is om een fan van haar te zijn anno 2021.

Amber Heard heeft sinds 2015 niet in veel films gespeeld. Ze heeft echter, mede dankzij haar optreden in Aquaman en Justice League, wel veel fans verzameld die haar hebben bijgestaan in de lange juridische strijd die ze heeft (gehad) met haar ex-man Johnny Depp.

Arme fans
Heard weet dondersgoed dat het de afgelopen jaren niet makkelijk is geweest om haar fan te zijn geweest. Er werden van de kanten van zowel Depp als Heard veel serieuze beschuldigingen naar elkaar gegooid van bijvoorbeeld huiselijk geweld.

In een video die de actrice op Instagram post spreekt ze haar fans aan en laat ze haar waardering blijken. Ze is enorm blij dat zij haar hebben bijgestaan al deze jaren.



Doodsbedreigingen
De video eindigt ze met de zin "O, and I'm sorry for the death threats". Ze verontschuldigt zich voor de doodsbedreigingen... Het is een eigenaardige zin. Een paar jaar geleden bleek dat Heard vanwege haar beschuldigingen doodsbedreigingen ontving. Ze heeft toen zelf wekelijk haar telefoonnummer moeten veranderen. Waarom zij zich dus voor doodsbedreigingen zou moeten verontschuldigen is niet helemaal duidelijk...

Heard heeft overigens (misschien wijselijk) de reacties uitgezet op de video. Alleen mensen die de actrice zelf volgt mogen reageren, waardoor er momenteel maar een handjevol reacties bij de video te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair