Acteurs willen terugkeren in 'Star Trek 4', maar gaat dit gebeuren...

Acteurs willen terugkeren in 'Star Trek 4', maar gaat dit gebeuren...

Zachary Quinto weet het zeker: "we willen allemaal terugkeren."

Gisteren werd duidelijk dat er in 2023 een nieuwe Star Trek-film verschijnt. Het is nog onduidelijk of dit een vervolg wordt op de eerdere films van regisseur/producent J.J. Abrams of dat het mogelijk een compleet nieuwe film is.

Het lijkt erop dat ook de cast van de films Star Trek (2009), Star Trek: Into Darkness (2013) en Star Trek Beyond (2016) niet zeker weten hoe het nu verdergaat met de filmfranchise. Duidelijk is wel dat de cast graag terugkeert voor Star Trek 4.

Zachary Quinto: "we willen terugkeren"
"Eerlijk gezegd heb ik geen idee wat er aan de hand is met Star Trek. We houden van elkaar en we houden allemaal van dat avontuur. Als de reeks verdergaat en als we allemaal beschikbaar zijn, dan weet ik zeker dat we allemaal weer van de partij zijn," was de reactie van Spock-acteur Zachary Quinto tijdens een interview met PopCulture.

"Maar ik weet het niet. Het is in andermans handen. Ik weet dat ik er ondertussen weinig verwachtingen meer bij heb. Maar je weet het nooit," vulde Quinto aan. "Soms keren dingen op een verrassende manier terug en het zijn verrassende tijden. Het kan leuk zijn als het gebeurt."

Het derde deel Star Trek Beyond werd goed ontvangen, maar noteerde financieel te zwak. De nieuwe Star Trek-film staat gepland voor juli 2023.

NieuwsFilm

meest populair