Gelekte clip toont bloederige fatality in 'Mortal Kombat'

Gelekte clip toont bloederige fatality in 'Mortal Kombat'

Mortal Kombat wordt net zo "gore" als de game.

Let op, mocht je Mortal Kombat zonder al te grote spoilers willen kijken, dan moet je dit bericht maar even skippen. Er is namelijk een brute clip gelekt uit de gameverfilming die later deze maand op het Amerikaanse HBO Max en in de wereldwijde bioscopenzalen debuteert.


Let op: dit bericht bevat flinke spoilers over de film Mortal Kombat

Op YouTube is een clip uit de film van Warner Bros. en debuterend regisseur Simon McQuoid opgedoken en hierin zien we twee Mortal Kombat-personages het tegen elkaar opnemen. Het is één van de gevechten in de film die zal eindigen met een stevige Fatality.

Gelekte clip met bloederige fatality
Hieronder zie je de clip met daarin het personage Nitara van actrice / stuntvrouw Elissa Cadwell, een vampier met vleugels. Nitara debuteerde in de game Mortal Kombat: Deadly Alliance uit 2002. Haar tegenstander is de bekendere Kung Lao (Max Huang) met de vlijmscherpe hoed die hij gebruikt om definitief met Nitara af te rekenen: Finish Her!!!

Mortal Kombat heeft nog geen Nederlandse verschijningsdatum, maar waarschijnlijk zal die niet eerder dan in mei gaan vallen. Heb jij al zin in deze film?



NieuwsFilm

meest populair