Black Panther keert voorlopig niet terug in MCU

Black Panther keert voorlopig niet terug in MCU

Black Panther niet te zien in aankomende producties van Marvel.

In de twee resterende afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier zouden we in ieder geval één hele grote cameo te zien krijgen. Er gaan allerlei wilde ideeën over het web en één daarvan is dat de cameo mogelijk Black Panther zou zijn. Let op: SPOILERS!

Het verhaal gaat zelfs dat we voor de allerlaatste keer Chadwick Boseman in de rol zouden zien. Maar dat gaat niet gebeuren. Dat is ieder geval wat producent Nate Moore zei in gesprek met Vanity Fair.

"Nee, dat kan ik zeker zeggen. Dat gaat niet gebeuren," zei Moore, bevestigend dat T'Challa niet in de serie zal opduiken. "Als dat zo was, zou ik eerlijk zijn. Het overlijden van Chad is iets voor het hele leven, en ik hield net zoveel van de man als van het personage."

Maar wie dan wel?
Ook in WandaVision waren er twee opvallende grote "cameo's". De eerste was Peter Maximoff / Quicksilver van Evan Peters en daarna volgde nog Paul Bettany als de échte Vision en dan ook nog even als White Vision. Beide cameo's en zeker de laatste werden wisselend ontvangen.

In The Falcon and the Winter Soldier krijgen we vrijdag waarschijnlijk de Power Broker te zien. Daarnaast zou er ook zomaar een X-Men personage kunnen opduiken. Over een kleine twee weken weten we het allemaal, aangezien vrijdag de vijfde aflevering verschijnt en op 23 april is het tijd voor de zesde en laatste aflevering.

Overigens keert de Wakandese held Black Panther op den duur wel terug. In 2022 moet Black Panther II verschijnen en daarin zal de "mantel" van de Black Panther ongetwijfeld met het nodige eerbetoon worden overgedragen aan een andere acteur.

NieuwsFilm

meest populair