Oeps! 'Zack Snyder's Justice League' hield bijna een slechte grap uit de Whedon-cut intact

Oeps! 'Zack Snyder's Justice League' hield bijna een slechte grap uit de Whedon-cut intact

Gelukkig is daar altijd nog het scherpe oor van vrouwlief Deborah...

Nee, het is nog steeds niet afgelopen met de berichtgeving rondom Zack Snyder's Justice League. Er was heel wat werk voor nodig om de beruchte cut eindelijk op tafel te krijgen, maar inmiddels kan menig fan er wereldwijd van genieten.

Nu is er echter een geinige anekdote boven water gekomen betreffende een specifieke tekst. Toen Joss Whedon het stokje van Snyder overnam, herschreef hij veel dialogen en verwerkte zijn typisch kenmerkende humor erin.

Helaas waren deze nieuwe dialogen niet bijzonder grappig te noemen, maar eentje dreigde per ongeluk alsnog in de Snyder-cut te eindigen.

SCREENRANT meldt dat het hier gaat om de tekst "Je ruikt lekker" van Lois Lane (Amy Adams) naar Clark Kent (Henry Cavill) op Kent Farm vlak na zijn wederopstanding. De daadwerkelijk door Snyder (en Chris Terrio) geschreven regel was "Je hebt gesproken". In beide gevallen reageert Clark met "Deed ik dat eerder dan niet"?

Hoe kon dit bijna gebeuren?
Éën van de geluidsmixers sneed per ongeluk de oude audio-opname uit en verwerkte deze in de eindmontage. Toen producer Deborah Snyder (en tevens vrouw van) de film bekeek, hoorde ze dit meteen en corrigeerde het.

Het is misschien geen baanbrekend stukje dialoog, maar klinkt wel een stuk logischer dan tegen iemand zeggen dat hij lekker ruikt na maanden begraven te zijn geweest in een houten kist.

NieuwsFilm

meest populair