Gerucht: Tony Stark keert terug in het Marvel Cinematic Universe

Gerucht: Tony Stark keert terug in het Marvel Cinematic Universe

Is dit mogelijk bevestigd via merchandise van Shang-Chi?

Hoewel Robert Downey Jr. niet meer te zien zal zijn als Tony Stark in het Marvel Cinematic Universe, gaat al langer het gerucht dat de acteur toch nog in andere hoedanigheid terugkeert in de franchise.

Grace Randolph, die regelmatig geruchten de wereld in helpt stelt al langer dat Tony Stark in het MCU te horen zal zijn. Volgens haar is hij te horen als een nieuwe kunstmatige intelligentie, een beetje zoals we ook wel Jarvis konden horen.

Merchandise
Dat wordt ditmaal onthuld via merchandise, lijkt het. Randolph deelde een detail van een actiefiguur van de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Op de achterkant van de verpakking van een van die figuurtjes, zien we namelijk Tony Stark.

Helemaal rechts op onderstaand beeld, kan je Tony Stark als kunstmatige intelligentie zien. Aangezien het om officiële merchandise gaat, zou het zomaar kunnen dat Stark echt terugkeert.



Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zal ons niet alleen de eerste Aziatische superheld in het Marvel Cinematic Universe laten zien, ook toont de film de echte Mandarin. De film wordt in september 2021 in de bioscoop verwacht.

NieuwsFilm

meest populair