Featured

3 oorlogsfilms die nu te zien zijn op Disney+

Veel afwijkende oorlogsfilms op Disney+.

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Op Disney+ staan met STAR nu heel wat stevigere films en dus ook oorlogsfilms. Hieronder een blik op drie "oorlogsfilms" die je op Disney+ kunt vinden. Geen WOII-materiaal, maar wel met een "oorlog" tussen twee kampen.

The War of the Roses

Regie: Danny DeVito | Hoofdrollen: Michael Douglas, Kathleen Turner, Danny DeVito, Marianne Sagebrecht, Sean Astin, Heather Fairfield | Bekijk hierEen perfect 18-jarig huwelijk spat plotseling uiteen en bezorgen de kwaadaardige Barbara en Oliver Rose elkaar doelbewust zoveel mogelijk ellende. In plaats van alleen maar te scheiden, verklaren ze elkaar de oorlog en vechten ze tot het bittere einde over hun enorme landhuis en alle bezittingen. Zelfs de begeleiding van Olivers advocaat kan dit compromisloze duo niet tegenhouden, omdat hun vicieuze strijd hen op een steeds duisterder en gevaarlijker pad stuurt.

Captain America: Civil War

Regie: Anthony Russo, Joe Russo | Hoofdrollen: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle | Bekijk hierSteve Rogers leidt het nieuwe Avengers-team bij hun continue pogingen de mensheid te beschermen. Maar nadat weer een incident met de Avengers resulteert in nevenschade, komt er politieke druk om een aansprakelijkheidssysteem in te stellen, geleid door een bestuur om het team te controleren en te sturen. Het nieuwe status quo splijt de Avengers in twee kampen - één geleid door Steve Rogers en zijn wens dat de Avengers de mensheid kunnen blijven verdedigen zonder overheidsbemoeienis en het andere achter Tony Starks verrassende besluit overheidstoezicht en aansprakelijkheid te steunen.

War for the Planet of the Apes

Regie: Matt Reeves | Hoofdrollen: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval, Amiah Miller, Terry Notary | Bekijk hierIn deze derde film in de nieuwe reeks films worden Caesar en zijn apen gedwongen een dodelijk conflict aan te gaan met een leger mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de apen onvoorstelbare verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en besluit hij zijn soort te wreken, waarvoor hij het moet opnemen tegen de kolonel in een meeslepende strijd die het lot van beide soorten zal bepalen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair