'The Flash' heeft misschien toch ruimte voor Cyborg

'The Flash' heeft misschien toch ruimte voor Cyborg

Acteur Ray Fisher denkt dat het toch mogelijk is om terug te keren.

Acteur Ray Fisher was ontzettend kritisch op Warner Bros. en regisseur Joss Whedon. Hij vond dat er niet genoeg gedaan werd om het wangedrag van Whedon op de set van Justice League te onderzoeken.

Het gevolg daarvan was dat het personage van Fisher in het DC Extended Universe, Cyborg, uit de film The Flash geschreven werd. Niet gek ook: de acteur zei er zelf geen zin meer in te hebben zolang Warner Bros. niet meer met zijn klachten zou doen. Maar nu hoopt hij duidelijk op een terugkeer.

Het kan gewoon
Fisher sprak met de site Empire en vertelde over zijn gesprekken met regisseur Andy Muschietti. Hij hoopt dat er een manier gevonden kan worden om toch samen te werken.

"Andy lijkt er met geheven hoofd in te gaan en begreep deze personages, door het meer om hun relaties dan enkel hun superkrachten te laten draaien," begon Fisher. "We zaten op dat vlak heel erg op een lijn en het zou jammer zijn als er geen manier gevonden kan worden om onze problemen op te lossen."

Fisher vertelde eerder dat Cyborg in elke versie van de film zat. Mocht hij er echt uit gehaald worden, zal er heel wat geherstructureerd moeten worden. Maar vooralsnog ziet het ernaar uit dat Cyborg niet in de film van 2022 zit.

NieuwsFilm

meest populair