DC-acteur Christopher Meloni reageert gevat op billen-meme op Twitter

DC-acteur Christopher Meloni reageert gevat op billen-meme op Twitter

De acteur weet wel raad met de nieuwe obsessie van Twitter

Het is inmiddels al weer bijna vier jaar geleden dat Christopher Meloni in een film gespeeld heeft. De afgelopen jaren is hij echter wel actief geweest op televisie, zoals in Law & Order: Special Victims Unit en Happy!, maar ook sociale media. Vooral op Twitter is hij altijd zeer gevat en komisch aanwezig.

De andere Meloni's!
Meloni zag zichzelf ineens als 'trending topic' op Twitter, nadat veel gebruikers niet konden ophouden met praten over zijn billen. Ze zijn onder de indruk van de foto's die gemaakt zijn tijdens opnames van een televisieserie.



Meloni zelf schudt het gemakkelijk van zich af. "Het zijn de andere Meloni's die op dit moment 'trending' zijn op Twitter, niet ik!" grapt hij in een reactie op een fan.

Flinke jongen, dus flinke billen
Als een andere fan aan de Amerikaanse acteur vraagt hoe hij aan zijn achterwerk ("cakes") komt, gaat Meloni vrolijk door met gevatte antwoorden geven: "Flinke leeftijd (60), flinke jongen (90 kg) en dus flinke billen".



Het is overigens niet de eerste keer dat Meloni op Twitter naar zijn eigen achterwerk refereert. In 2014 zegt hij ook al heel bescheiden als promotiestunt dat hij de beste kont heeft op Primetime TV.



Nieuwe Green Lantern?
Fans van DC die geen genoeg konden krijgen van Meloni in Man of Steel krijgen van de acteur overigens ook nog een sprankje hoop. Hij suggereert dat zijn karakter misschien wel eens de nieuwe Green Lantern kan gaan worden, al lijkt het vooral wishful thinking.



NieuwsFilm

meest populair