Video

Trailer Netflix-zombiefilm 'Army of the Dead' zet Las Vegas vol zombies

De nieuwe film van Zack Snyder.

door Bram de Groot om 19:40 in Video
Zojuist plaatsten we nog het verslag van een grootse launch van de nieuwe trailer voor Army of the Dead, een nieuwe zombiefilm van regisseur Zack Snyder. Check de trailer nu hieronder!

De film verschijnt op 21 mei op Netflix en de belangrijkste rol is voor Guardians of the Galaxy-acteur Dave Batista die samen met een groep stoere figuren het met zombie gevulde Las Vegas binnentrekt om een bak met geld op te halen.


Zack Snyder gooit Las Vegas vol zombies
Army of the Dark vindt plaats na een zombie-uitbraak die Las Vegas in puin heeft achtergelaten en is afgescheiden van de rest van de wereld. Scott Ward is een voormalige zombie-oorlogsheld die nu hamburgers bakt aan de rand van de stad die hij nu thuis noemt.

Ward wordt benaderd door casinobaas Bly Tanaka met een ultieme voorstel: inbreken in de zombie besmette quarantainezone om $200 miljoen uit een kluis onder de strip te halen voordat de stad binnen 32 uur door de regering wordt vernietigd.

Met weinig meer te verliezen, gaat Ward de uitdaging aan en stelt een ragtag-team van experts samen voor de overval. Met een tikkende klok, een ondoordringbare kluis en een slimmere, snellere horde Alpha-zombies die dichterbij komt, is er maar één ding zeker in de grootste overval ooit: degenen die overleven hebben de buit.


LEES OOK: Zack Snyder: 'Zack Snyder heeft te weinig geduld'


16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Deze ga ik zeker bekijken.

aspers

Avatar

Hmmm... stuk minder enthousiast dan na de teaser. Ach ja, we hebben een abo dus ga dit wel kijken. Maar volgens mij gaat dit weer de zoveelste matige Netflix film worden.

Ereptile

Avatar

Ik krijg een enorme Left 4 Dead vibe van deze trailer. Geen super serieuze zombie-film zoals Snyder's Dawn of the Dead maar een film die zichzelf niet heel serieus neemt geloof ik.

Robbepost

Avatar

Ziet er wel vermakelijk uit!

Nature

Avatar

Op visueel vlak lijkt het helemaal niet op een Snyder film. Vind het er niet echt intressant uitzien.

milo007

Avatar

Ik sta altijd open voor een leuke zombie film. Maar ik moet zeggen dat de trailer me meer deed denken aan een Guy Ritchie film. Eig meer dan Ritchies eigen trailer.

kokosnoot

Avatar

Leuk! Ga ik zeker kijken ^^

RobzZ01

Avatar

@Nature

Komt omdat ditmaal Snyder voor het eerst digitaal heeft gefilmd. Normaal schiet hij zijn films altijd op film, wat altijd zorgt voor zijn kenmerkende korrelige image.

RobzZ01

Avatar

Hele gave trailer! Dit wordt het redemption jaar van Snyder. Als liefhebber van de man ben ik enorm in mijn nopjes. Smiley face

Negan

Avatar

Gemengde gevoelens als zombie liefhebber. Heb ik echt een hekel een zombies die ‘denken’ ik hoopte ergens op een soort dawn of the dead 2004 achtige film maar. Ik verwacht dat dit meer zombieland achtig word. Goed Dawn of the dead uit 1978 zal wel nooit meer overtroffen worden.

Master Of Films

Avatar

Volgens mij gaat dit weer de zoveelste matige Disney+ film worden. Deze ga ik zeker bekijken. Smiley face

Maac

Avatar

Ik vind het er super vermakelijk uitzien. Scheelt dag en nacht met zijn Justice League.

Master Of Films

Avatar

Negan "Goed Dawn of the dead uit 1978 zal wel nooit meer overtroffen worden."
Dat is jouw mening. Smiley face

Maar ik vind de remake van Dawn of the Dead, mede geschreven door James Gunn op basis van Romer script, in de unrated "Director's Cut" versie (van een ene Zack Snyder) juist de overtreffende trap is geworden van Dawn of the Dead 1978. Minder satire, maar daar staat tegenover wel engere en serieuze zombies. Want de consumentisme is na 1978 nog veel erger geworden, en daardoor vind ik de Snyder remake veel meer realistischer geworden. Wat heel goed mee werkt voor de remake.
Army of the Dead zal wellicht heel wat anders zijn (geen super serieuze zombie film). Dat mag de pret niet drukken, aangezien Snyder wel ervaring heeft met zombies. Een nieuwe take is dus niet verkeerd.

Lurking metafan

Avatar

Mooi! Dan kan Mr. Snyder ook niet lopen janken en anderen de schuld geven, wanneer de film tegen blijkt te vallen of het toch niet zo goed doet qua kijkcijfers.

Succes of 'n fiasco, het zal 100% volledig zijn verantwoordelijkheid zijn.

Spider-fan

Avatar

Dit is de langste cut van Dawn '78 die er is, volgens mij:

https://www.youtube.com/watch?v=Y7c-O9Nnu5U&t=21s

Zeker aan te raden voor de fans, zit veel in dat ik nog niet kende. Ik vond de remake na een uiterst sterke proloog zeer tegenvallen. Wel nog opnieuw gekeken een tijdje geleden, maar waardering werd niet hoger. Ik vind het niet superslecht, maar gewoon niks bijzonders. De acteurs spreken me ook niet aan in de remake. En hoogtepunten zoals de motorbende uit het origineel ontbreken, of de tocht met de helicopter naar het winkelcentrum. Eén van mijn minst favoriete remakes van een bekende horrorfilm.

NieuwsFilm

meest populair