Trailer Netflix-zombiefilm 'Army of the Dead' zet Las Vegas vol zombies

De nieuwe film van Zack Snyder.

Zojuist plaatsten we nog het verslag van een grootse launch van de nieuwe trailer voor Army of the Dead, een nieuwe zombiefilm van regisseur Zack Snyder. Check de trailer nu hieronder!

De film verschijnt op 21 mei op Netflix en de belangrijkste rol is voor Guardians of the Galaxy-acteur Dave Batista die samen met een groep stoere figuren het met zombie gevulde Las Vegas binnentrekt om een bak met geld op te halen.


Zack Snyder gooit Las Vegas vol zombies
Army of the Dark vindt plaats na een zombie-uitbraak die Las Vegas in puin heeft achtergelaten en is afgescheiden van de rest van de wereld. Scott Ward is een voormalige zombie-oorlogsheld die nu hamburgers bakt aan de rand van de stad die hij nu thuis noemt.

Ward wordt benaderd door casinobaas Bly Tanaka met een ultieme voorstel: inbreken in de zombie besmette quarantainezone om $200 miljoen uit een kluis onder de strip te halen voordat de stad binnen 32 uur door de regering wordt vernietigd.

Met weinig meer te verliezen, gaat Ward de uitdaging aan en stelt een ragtag-team van experts samen voor de overval. Met een tikkende klok, een ondoordringbare kluis en een slimmere, snellere horde Alpha-zombies die dichterbij komt, is er maar één ding zeker in de grootste overval ooit: degenen die overleven hebben de buit.


LEES OOK: Zack Snyder: 'Zack Snyder heeft te weinig geduld'


NieuwsFilm

meest populair