Martin Scorseses 'Killers of the Flower Moon' vindt vier nieuwe namen

Martin Scorseses 'Killers of the Flower Moon' vindt vier nieuwe namen

De film die Scorsese opnieuw voor streaming maakt.

Het blijft een beetje gek. Martin Scorsese gaat na The Irishman alweer een film maken die vooral bestemd zal zijn voor het kleine scherm. Nadat hij aan de slag ging voor Netflix, verschijnt zijn volgende film op Apple TV+.

Uiteraard verschijnt Killers of the Flower Moon ook op het witte doek, maar dat zal dan waarschijnlijk niet grootschalig zijn. Nadat eerder bekend werd dat Jesse Plemons, Leonardo DiCaprio en Robert De Niro rollen in die film hebben, zijn nu weer vier namen onthuld.

Vier nieuwe namen voor Killers of the Flower Moon
En dat zijn Tatanka Means (I Know This Much is True), Michael Abbott Jr. (The Dark and The Wicked), Pat Healy (The Pale Door) en Scott Shepherd (Bridge of Spies). Zij spelen bijrollen in de verfilming van het gelijknamige boek van schrijver David Grann.

Means speelt het personage John Wren, Abbott Jr. is te zien als Frank Smith en Healy vult de rol in van John Burgers, alle drie federale agenten die samenwerken met Plemons' Tom White om de moorden in Osage Nation te onderzoeken. Shepherd speelt Bryan Burkhart, de broer van Ernest van Leonardo DiCaprio.

Killers of the Flower Moon krijgt een budget van 200 miljoen dollar en het lijkt erop dat de opnames snel moeten gaan starten.



NieuwsFilm

meest populair