Wéér een grote naam voor 'Indiana Jones' gevonden!

Wéér een grote naam voor 'Indiana Jones' gevonden!

Nu is het Mads Mikkelsen die aansluit bij de volgende Indiana Jones-film.

Het tempo begint er nu echt in te komen. De vijfde Indiana Jones-film die mogelijk volgend jaar al in de bioscoop moet verschijnen is opnieuw verrijkt met een grote naam. Niemand minder dan Mads Mikkelsen zal een rol in de film spelen.

Deadline meldt dat de acteur aansluit bij franchise-nieuwkomer Phoebe Waller-Bridge en uiteraard Harrison Ford die de titelheld weer speelt. Verdere details zijn nog niet onthuld, maar duidelijk is wel dat de opnames voor de film vrij snel zullen gaan aanvangen. Ook componist John Williams zal terugkeren.

Mads Mikkelsen in Indiana Jones 5
Mikkelsen is ondertussen geen kleine naam meer in Hollywood en hij was al in een aantal andere Disney-producties te zien. Hij speelde even geleden namelijk de schurk in Marvels Doctor Strange en in de Star Wars-film Rogue One.

Mikkelsen is ook bekend van andere mooie titels. Denk dan Casino Royale waarin hij te zien was als Le Chiffre en hij speelde hoofdrollen in films als Jagten en A Royal Affair en de serie Hannibal. In 2022 zal hij ook te zien zijn als Gellert Grindelwald in de derde Fantastic Beasts-film. Hij vervangt Johnny Depp.

Op dit moment staan Indiana Jones 5 gepland voor 29 juli 2022 en de regie ligt in handen van James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan), met Steven Spielberg als producent. De opnames moeten aankomende zomer aanvangen.

NieuwsFilm

meest populair