Disney is nagenoeg klaar met 'Home Alone' met de nieuwe Kevin

Disney is nagenoeg klaar met 'Home Alone' met de nieuwe Kevin

Binnenkort te zien op Disney+.

De Home Alone-franchise leverde al vijf films op. De eerste twee waren met Macaulay Culkin en dit zijn nog altijd de bekendste. Vermoedelijk dit jaar verschijnt een compleet nieuwe film, met een nieuwe Kevin.

Na Alex Pruitt (Alex D. Linz) in deel drie, een nieuwe Kevin (Mike Weinberg) in deel vier en Finn Baxter (Christian Martyn) in deel vijf krijgen we in de Disney+-film Home Alone opnieuw een Kevin te zien. Dit keer gespeeld door Archie Yates (zie onder), ook bekend uit Jojo Rabbit.

Bekijk de afbeelding
Home Alone is klaar
"Het was een lange shoot. Deze begon in Canada, werd stilgelegd vanwege de pandemie en we moesten toen weer terug. Het is erg hobbelige weg geweest om de film af te ronden. Ik denk dat ze bijna klaar met de afronding," aldus Kenan Thompson die ook een rol in de film heeft.

"Ik heb er onlangs een ADR [audio-opname] voor gedaan, dus dat is meestal een van de laatste stappen. De film komt er dus aan," voegde de acteur toe.

De regie ligt in handen van regisseur Dan Mazer en het script komt van Mikey Day en Streeter Seidell. Vermoedelijk verschijnt de nieuwe Home Alone nog dit jaar op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair