Algemeen

Bekend kindsterretje gecast tegenover Peter Dinklage in 'Toxic Avenger'

De getalenteerde Jacob Tremblay mag het gaan doen...

door Arjen Rooseboom om 10:32 in Algemeen
Acteur Jacob Tremblay is gecast tegenover Peter Dinklage in de nieuwe Toxic Avenger verfilming van Legendary, welke een "eigentijdse reimagining" wordt van de gelijknamige cultklassieker uit 1984.

Het origineel van Troma Entertainment kreeg een uiterst beperkte theatrale release voordat het aan populariteit won als een ware cultklassieker tijdens nachtelijke vertoningen in grindhouse-bioscopen in Greenwich Village in New York City.

Gemaakt als lowbudget B-film werd de film bekend om zijn campy concepten en gruwelijke geweld. Er volgden meerdere sequels alsmede een muzikale toneelproductie, een kindercartoon en een stripverhaal.

Groot talent
Sinds de reboot in 2010 voor het eerst werd aangekondigd, passeerden meerdere regisseurs de revue voordat het project bij Macon Blair belandde. Volgens DEADLINE zal zijn versie bol staan van onder andere milieuthema's.

Tremblay heeft al op jonge leeftijd een indrukwekkende filmografie samengesteld die laat zien dat hij bereid is om zowat elke rol op zich te nemen. Zijn doorbraak kwam in 2015 tegenover Brie Larson speelde in Room. Tevens prachtig was zijn vertolking van een kind met Treacher Collins-syndroom in het drama Wonder (2017).

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jamal M

Avatar

Toxic de echte Avenger!

Overlord

Avatar

Peter Dinklage is echt een goede acteur. Ik zou hem graag in andere rollen willen zien waar zijn acteer talent meer tot recht komt.

NieuwsFilm

meest populair