Brad Pitt vervoegt sterrencast in 'Lost City of D'

Brad Pitt vervoegt sterrencast in 'Lost City of D'

Sandra Bullock wist hem te overtuigen voor een cameo in de film.

Een paar weken terug kregen we al te horen dat Sandra Bullock en Channing Tatum getekend hadden voor de hoofdrollen in The Lost City of D. Nu heeft nog een andere grote beroemdheid een rol weten te scoren in de film, namelijk Brad Pitt.

Het gaat hier echter niet om een grote rol, maar enkel en alleen om een cameo. Pitt is op dit moment druk bezig met de actiefilm Bullet Train van John Wick regisseur David Leitch, waarin hij de hoofdrol speelt. Bullock speelt ook een cameo in deze film en vroeg of hij interesse had in een kleine rol in The Lost City of D.

Wat te verwachten
In Lost City of D speelt Bullock een teruggetrokken romanschrijfster die vast komt te zitten met haar omslagmodel (Tatum) tijdens een van haar boekentours. Ze denkt dat dit het ergste is wat haar kan overkomen. Het gaat echter nog verder bergafwaarts...

Een mislukte poging tot ontvoering zorgt ervoor dat Tatum en Bullock een spannende junglereis doormaken, waarbij ze elkaar moeten vertrouwen en hierdoor naar elkaar toe groeien. Bullock komt erachter dat het leven romantischer en vreemder kan zijn dan alle fictieverhalen die ze tot nu toe schreef.

Regisseur-duo
The Lost City Of D wordt geregisseerd door de broers Adam en Aaron Nee. Bullock produceert het project via haar bedrijf Fortis Films, samen met Liza Chasin en Seth Gordon (die medeverantwoordelijk is voor het script). Harry Potter-ster Daniel Radcliffe zal eveneens in de film te zien zijn, hoogstwaarschijnlijk als de villain.

NieuwsFilm

meest populair