Algemeen

Brad Pitt vervoegt sterrencast in 'Lost City of D'

Sandra Bullock wist hem te overtuigen voor een cameo in de film.

door Wouter Drummen om 14:19 in Algemeen
Een paar weken terug kregen we al te horen dat Sandra Bullock en Channing Tatum getekend hadden voor de hoofdrollen in The Lost City of D. Nu heeft nog een andere grote beroemdheid een rol weten te scoren in de film, namelijk Brad Pitt.

Het gaat hier echter niet om een grote rol, maar enkel en alleen om een cameo. Pitt is op dit moment druk bezig met de actiefilm Bullet Train van John Wick regisseur David Leitch, waarin hij de hoofdrol speelt. Bullock speelt ook een cameo in deze film en vroeg of hij interesse had in een kleine rol in The Lost City of D.

Wat te verwachten
In Lost City of D speelt Bullock een teruggetrokken romanschrijfster die vast komt te zitten met haar omslagmodel (Tatum) tijdens een van haar boekentours. Ze denkt dat dit het ergste is wat haar kan overkomen. Het gaat echter nog verder bergafwaarts...

Een mislukte poging tot ontvoering zorgt ervoor dat Tatum en Bullock een spannende junglereis doormaken, waarbij ze elkaar moeten vertrouwen en hierdoor naar elkaar toe groeien. Bullock komt erachter dat het leven romantischer en vreemder kan zijn dan alle fictieverhalen die ze tot nu toe schreef.

Regisseur-duo
The Lost City Of D wordt geregisseerd door de broers Adam en Aaron Nee. Bullock produceert het project via haar bedrijf Fortis Films, samen met Liza Chasin en Seth Gordon (die medeverantwoordelijk is voor het script). Harry Potter-ster Daniel Radcliffe zal eveneens in de film te zien zijn, hoogstwaarschijnlijk als de villain.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Bullock vond ik vroeger een schitterende naturel vrouw. Nu (althans in Oceans 13) lijkt ze grotendeels uit kunststof te bestaan.

Pascal08

Avatar

Wat een kut film lijkt me dit.

don lukas

Avatar

Soort Romancing the Stone vibe krijg ik er bij. Kan interessant worden. Alle drie de genoemde acteurs kunnen een leuke humor kant hebben in hun rollen. Zeker als er plezier op de sets is! En dat zie ik wel gebeuren met deze synopsis.

don lukas

Avatar

En hoe de Botox van Bullock er uit ziet, dat maakt niets uit. Smiley face

Robbepost

Avatar

^Klopt maar ik denk dat ik een natuurlijke rimpeltje bij zo'n knappe vrouw mooier vind dan onnatuurlijke strakke vormen.
Al zal Sandra daar niet wakker van liggen. Wellicht wel doordat ze haar ogen niet meer dicht krijgt Smiley face

Master Of Films

Avatar

Ja die onnatuurlijke strakke vormen. Marijke Helwegen kan daar wel over mee praten.

Het is zeer goed te zien bij Renée Zellweger. Vergelijk dat maar eens met de Renée in Love and a .45 en Jerry Maguire. En anders kunnen we ook Famke Janssen bij haar haren bijslepen. Voorbeelden genoeg. Helaas ook mijn geliefde Sandy Bullock (ja ik mag Sandy zeggen).

Maac

Avatar

Waar is die hype voor Bullet Train? Dat kan toch niet anders dan een toppertje worden!

Thiver

Avatar

Vervoegen doe je met werkwoorden, niet met een cast.

NieuwsFilm

meest populair