'Black Panther II' heeft een opvallende werktitel, maar betekent het iets?

Dat is wel even een interessante werktitel: Summer Break!

De productie van Black Panther II gaat bijna van start in de Amerikaanse staat Georgia. Vandaag horen we wat de werktitel voor de film is.

De nieuwe Marvel-film blijkt gemaakt te worden onder de werktitel Summer Break. Soms verwijst Marvel naar bepaalde plotdetails met werktitels, maar niet altijd. Wellicht dat de werktitel verwijst naar het feit dat de film in de zomervakantie wordt opgenomen. Of verwijst men toch naar het plot?

Nieuwe Black Panther
Over de film is bar weinig bekend. Natuurlijk moet men het doen zonder hoofdrolspeler Chadwick Boseman, die afgelopen jaar de strijd tegen kanker verloor. Marvel-baas Kevin Feige liet al weten dat zijn personage T'Challa niet opnieuw gecast zou worden.

Dat betekent dat we in deze film een nieuwe Black Panther zullen ontmoeten. De verwachting van heel wat fans is dat Shuri, de zus van T'Challa, de rol over zal nemen en dan de nieuwe koningin van Wakanda en beschermer van de natie wordt.

De nieuwe film wordt geregisseerd door Ryan Coogler. De release staat gepland voor 8 juli 2022, waarmee het de vijfde film van Marvel Studios van dat jaar is.

NieuwsFilm

meest populair