Algemeen

Amazon Prime Video voegde deze 5 films nieuw toe afgelopen week

Het was een lekker weekje hoor!

door Jim Pedd om 23:55 in Algemeen
Het was de afgelopen paar dagen niet enorm druk op Amazon Prime Video, wat nieuwe filmreleases betreft. Zoals je van ons gewend bent, zetten we vandaag weer alle nieuwe films voor je op een rij.

Samba (2014)
Regie: Olivier Nakache, Eric Toledano | Cast: Omar Sy, Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Izïa Higelin
Samba is een Senegalees, die al tien jaar in Frankrijk woont. Alice is een ambtenaar die last heeft van een burnout. Samba probeert op allerlei manieren een verblijfsvergunning te krijgen, en Alice doet vrijwilligerswerk voor een vereniging. Beiden willen uit hun moeilijke situatie komen, tot op een dag hun paden elkaar kruisen.

The Runners (2020)
Regie: Joey Loomis, Micah Lyons | Cast: Micah Lyons, Tom Sizemore, Glenn Morshower, Netty Leach
Wanneer zijn kleine zusje wordt ontvoerd van een homecoming-afterparty op het platteland van Oost-Texas, is Ryan in een race tegen de klok om haar te redden voordat ze voor altijd in de onderwereld van sekshandel verdwijnt.

The Green Fairy (2016)
Regie: Dan Frank | Cast: Mindy Robinson, Richard Grieco, Roddy Piper, Manu Intiraymi
Een verkenningstocht van de geschiedenis van Absint en de mythologie achter het wezen dat bekend staat als de Groene Fee. Prachtig en hypnotisch, maar ook bedrieglijk en dodelijk; dit mysterieuze wezen wordt al generaties lang gezien door drinkers van Absint.

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
Regie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg
Uit angst voor het handelen van een god-achtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City's eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis' meest vereerde redder op. Tegelijk worstelt de wereld met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman en Superman woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt.

Reborn (2018)
Regie: Julian Richards | Cast: Barbara Crampton, Michael Paré, Kayleigh Gilbert, Rae Dawn Chong
Een doodgeboren meisje wordt door een medewerker van het mortuarium tot leven gebracht. Het lijkt erop dat de kinetische energie die haar terugbracht haar ook de mogelijkheid gaf om elektriciteit met haar geest te beheersen. Op haar zestiende verjaardag weet ze te ontsnappen en ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische moeder waarbij ze een spoor van dood en verderf achter zich laat.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Victortime1.0

Avatar

Jammer dat ze niet de ultimate cut van Batman v Superman op prime video hebben gezet die is veel beter dan de theatrical cut

NieuwsFilm

meest populair