Featured

3 scifi-films die nu op Amazon Prime Video staan

Veel must-see scifi-films op de streamingdienst van Amazon.

door Bram de Groot om 13:26 in Featured
Heb jij Amazon Prime Video? Zo ja dan beschik je over een hele aardige catalogus met originele en bestaande films en series. Hieronder drie sciencefictionfilms die je op de streamingdienst kunt vinden.

Alita: Battle Angel

Regie: Robert Rodriguez | Hoofdrollen: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson | Kijk nuVan producent James Cameron (Avatar) en regisseur Robert Rodriguez (Sin City) is dit een scifi-avontuur over hoop en wilskracht. Een afgeschreven vrouwelijke cyborg wordt gered door een dokter en krijgt een tweede leven. Van haar eerste herinnert ze zich niets, hoewel haar aanzienlijke vaardigheden in de martial arts een dodelijk beroep suggereren. Ze begint een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het opjagen van de gevaarlijkste criminelen.

Tenet

Regie: Christopher Nolan | Hoofdrollen: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine, Kenneth Branagh | Kijk nuSlechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij zich in de schemerwereld van de internationale spionage en ontvouwt zijn missie zich buiten de werkelijke tijd. De nieuwste film van Chris Nolan!

Ad Astra

Regie: James Gray | Hoofdrollen: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland | Kijk nuAstronaut Roy McBride (Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Kan iemand mij vertellen of AD Astra de moeite is, kverwacht zoiets als Blade Runner 2049 meets Interstellar.

Joost van den Heuvel

Avatar

Ad Astra is veel meer Interstellar dan Blade Runner 2049. Het verhaal slaat alleen nog meer nergens op. Het ziet er allemaal fraai uit, dat wel, maar vanuit natuurkundig oogpunt zit het vol met dingen die niet logisch zijn. Maar goed, dat was mijn ervaring in de bioscoop. Binnenkort toch maar weer opnieuw op Prime kijken. Wellicht ga ik de film de tweede keer meer waarderen. De sci-fi setting is slechts een saus over het eigenlijke verhaal.

Sunspot

Avatar

Alita vond ik oke, maar ook weer matig, wel leuk om te zien voor 1 keer, geile ogen :D.

Tenet laatst mee begonnen, maar afgezet, moet even serieus naar kjken, rustig.

Ad Astra is heel langdradig, vet mooie scenes, en vage momenten. Is een avontuur, maar is meer een film die je alleen kijkt, of met persoon die het ook kan uitkijken.

Leuke van Ad Astra is ook hoe je ziet dat Brad Pitt echt ouder aan het worden is en hij het nu wel ok vind, er mee kan leven.

Sunspot

Avatar

@milo007

Is langdradig, in space, beetje psychedelisch ook. Met wat actie momenten erin, maar vooral kalm tempo, veel missie berichten van Pitt. Is op zoek naar zijn vader, twist later.

Is heel kalm, maar ook weer druk op momenten. Een film die je beste alleen kijkt, of met iemand die geduld heeft vooral, wil je deze film helemaal uitzitten.

Maar zeker het proberen waard, alleen al die actiemomenten, zo mooi gebracht

NieuwsFilm

meest populair