3 scifi-films die nu op Amazon Prime Video staan

Veel must-see scifi-films op de streamingdienst van Amazon.

Heb jij Amazon Prime Video? Zo ja dan beschik je over een hele aardige catalogus met originele en bestaande films en series. Hieronder drie sciencefictionfilms die je op de streamingdienst kunt vinden.

Alita: Battle Angel

Regie: Robert Rodriguez | Hoofdrollen: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson | Kijk nu



Van producent James Cameron (Avatar) en regisseur Robert Rodriguez (Sin City) is dit een scifi-avontuur over hoop en wilskracht. Een afgeschreven vrouwelijke cyborg wordt gered door een dokter en krijgt een tweede leven. Van haar eerste herinnert ze zich niets, hoewel haar aanzienlijke vaardigheden in de martial arts een dodelijk beroep suggereren. Ze begint een nieuw bestaan als premiejager en stort zich op het opjagen van de gevaarlijkste criminelen.

Tenet

Regie: Christopher Nolan | Hoofdrollen: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine, Kenneth Branagh | Kijk nu



Slechts bewapend met één woord -Tenet- strijdt de protagonist voor het voortbestaan van de hele wereld. Hiervoor begeeft hij zich in de schemerwereld van de internationale spionage en ontvouwt zijn missie zich buiten de werkelijke tijd. De nieuwste film van Chris Nolan!

Ad Astra

Regie: James Gray | Hoofdrollen: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland | Kijk nu



Astronaut Roy McBride (Pitt) reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn vermiste vader te vinden en onthult een mysterie dat de overleving van onze planeet bedreigt. Zijn reis zal geheimen ontdekken die de aard van het menselijk bestaan en onze plaats in de kosmos uitdagen.

NieuwsFilm

meest populair