Algemeen

Gerucht: Dwayne Johnson, Jason Statham EN Gal Gadot terug in 'Fast & Furious 10/11'

De afsluiters moeten één grote reünie worden...

door Arjen Rooseboom om 17:29 in Algemeen
Nu de Fast & Furious serie op zijn einde loopt, deel 9 komt dit jaar uit en daarna gaan deel 10 en 11 het verhaal van Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn familie afronden, is het de vraag wat men gaat doen met populaire personages die uit de franchise verdwenen zijn.

Allereerst Gal Gadots Gisele. Zij stierf in Furious 6 (althans, we zagen haar enkel de duisternis in verdwijnen) en heeft momenteel een bomvolle agenda dankzij onder andere haar rol als Wonder Woman in het DCEU.

Toch beweert een betrouwbare bron bij GIANT FREAKIN ROBOT dat studio Universal zijn uiterste best doet om de 35-jarige actrice terug te halen.

Dit klinkt logisch, want Gisele is eigenlijk het enige bekende dode personage dat nog steeds dood is en dat botst wel heel erg met de rest van de dode favorieten die inmiddels allemaal weer tot leven zijn gewekt.

Uiteraard zullen tijd en geld een belangrijke rol gaan spelen bij Gadot haar beslissing om al dan niet een laatste keer achter het stuur te kruipen.

Hobbs & Shaw
De vechtersbazen Luke Hobbs (Dwayne Johnson) en Deckard Shaw (Jason Statham) verdwenen na Fate uit de hoofdreeks voor hun eigen spin-off die tevens een groot succes werd.

Regisseur Justin Lin zegt echter dat de twee nog steeds deel uitmaken van de 'familie' en sluit een laatste opwachting in deel 10 en 11 dan ook niet uit. In een vorig jaar verschenen sportschoolvideo op social media richtte Johnson zich al tot Diesel met de woorden "Tot gauw, Toretto..."

Ergens willen fans dit graag zien, zeker nadat bekend werd dat Han (Sung Kang) in leven was. Want Shaw werd in het laatste deel wel erg makkelijk tot de familie geaccepteerd en dankzij #justiceforhan én de theorie dat hij is herrezen dankzij de technologie van ETEON (de schurkenorganisatie uit Hobbs & Shaw), willen we natuurlijk weten hoe dit afloopt.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

spoiler alert: Het schijnt dat de doden in the fast and furious reeks terug gebracht worden met de dragonballs.

JMRG

Avatar

Hahaha moet niet gekker worden mensen als Gadots terug komt zijn ze officieel superhelden in die franchise

Master Of Films

Avatar

Als ze Han terug kunnen brengen, kunnen ze dat ook met Gisele doen. Wat dat betreft zijn ze net Marvel Smiley face

centr1no

Avatar

JMRG "als Gadots terug komt zijn ze officieel superhelden in die franchise"
Hoezo?
Haar personage is nooit gestorven in de films.
Ik heb het altijd jammer gevonden dat Han en Gisele zo vlug uit de franchise verdwenen.
Dat duo had meer potentie voor een spin-off dan het gedrocht dat Hobbs & Shaw geworden is.

NieuwsFilm

meest populair