Mads Mikkelsen zint op wraak in harde 'Riders of Justice'-trailer

Een soldaat die alles op de lijn zet om zijn vrouw te wreken.

Wouter Drummen 18 april 2021 16:59 in Video
Mads Mikkelsen heeft al in diverse blockbusters gespeeld (zoals o.a. Casino Royale) maar de Deense acteur speelt ook graag in films afkomstig uit zijn moederland. Zo was hij te zien in Jagten en binnenkort zal hij te zien zijn in Riders of Justice, waarvan nu een nieuwe trailer is vrijgegeven.

De film opende in februari, tijdens het International Film Festival in Rotterdam. Binnenkort zal Riders of Justice in de Amerikaanse zalen te zien zijn. Wanneer de film in Nederland te zien is is vooralsnog onbekend. Wel kunnen we al genieten van de onderstaande beelden.

Verhaal
De film gaat over een Deense soldaat, die van een missie terugkeert om voor zijn tienerdochter te zorgen nadat zijn vrouw in een treinongeluk sterft. Wanneer een paar mannen hem vertellen dat het niet om een ongeluk gaat maar om een aanslag van een beruchte bende, genaamd Riders of Justice, zint hij op wraak.

Zie de trailer hieronder.De film is afkomstig van Anders Thomas Jensen. De met een Oscar bekroonde regisseur werkte al eerder samen met Mikkelsen aan Adam's Apples en Men & Chicken. Mikkelsen was recentelijk nog te zien in de sterk onthaalde film Drunk en heeft ook getekend voor Fantastic Beast 3 en Indiana Jones 5.

NieuwsFilm